Beer Here/Brewfist Caterpillar

Italialaisen Brewfistin ja tanskalaisen Beer Heren rakkauslapsi Caterpillarin ikimuistoisin piire on täydellisen häiriintynyt etiketti. Pieni tyttö tarjoilee olutta humaliin kääriytyneelle ja paksua jointtia polttelevalle toukalle. Ei anneta tämän kuitenkaan hämätä vaan maistetaan rohkeasti, mistä tässä oluessa on oikeasti kyse.

Oluen väri on kaunis, sillä kalpeuden sijaan siinä on juuri sopiva häivähdys oranssia. Myös sameus on yleensä hyvä merkki, joten hyvältä näyttää. Ja tuoksuu! Hento maltaisuuskin pääsee nenään asti, mutta humalilla on nyt voima, valta ja kunnia. Tällä kertaa päärooliin on valittu Uuden-Seelannin Motueka ja Pohjois-Amerikan Columbus, joiden varjossa vaatimattoman cameo-suorituksen tekee ruismallas.

Suussa humalat hyökkäävät karkealla katkeruudella, mutta vähitellen maku pehmenee pitkäksi ja miellyttäväksi nautinnoksi.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>