Beer Hunter’s Mufloni Saison de Randonneur

Etteikö Porista tulisi mitään hyvää! No okei, ei paljon. Humalaveijarin suun kuitenkin kääntää messingille Beer Hunter’sin oluiden rynnäkkö Alkoon ja ruokakauppoihin. Kaikki maistamani – ehkä Aamupalastoutia lukuunottamatta ovat olleet mainioita. Siksipä onkin vaikea sanoa, onko tämä saison jopa paras. Todella hyvää se ainakin on, näin spoilerina se mainittakoon.

Lokakuun ensimmäinen sunnuntai pörhistyi iltapäiväksi yllättävänkin lämpimäksi. Minipiknikin juomaksi saison sopikin kohtuullisesti, vaikka vielä paremmin toki kunnon helteelle. Retkimukissa vaahtoa kuohahti reippaasti ja vaalea kerros juoman pinnalla hetken viipyilikin. Tuoksu oli happaman belgihumalainen.

Suussa saison on hapanta ja katkeraa. Melko lyhyt, todella raikas maku. Jälkimaussa heikko katkeruus ja kirvellys kielessä. Suora ja yllättävän tiukka ruokakauppavahvuiseksi.

Melko mahtavaa kamaa.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>