Epic Armageddon IPA

Olen aina tilaisuuden tullen valmis kertomaan, kuinka ja miksi Armageddon on täydellinen elokuva. Ja tässähän on taas sellainen tilaisuus.

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää mitä Armageddon on. Se ei oikeastaan ole elokuva vaan tuote. Vähän samaan tapaan Big Mac ei ole ensisijaisesti ruokaa tai ravintoa vaan tuote.

Ja juuri tällä tavoin sekä Armageddon että Big Mac ovat täydellisiä. Ne kosiskelevat juuri sopivasti kaikkia, ärsyttämättä juuri ketään. Hienostelijat eivät tykkää, mutta heille näytetään keskisormea ja tienataan pari miljoonaa lisää, kun massoille kelpaa.

Kun ymmärtää Armageddonin ja Big Macin tuotteiksi, niistä voi nauttia ja niitä voi ihailla. Kuinka taidokkaasti jokainen yksityiskohta palvelee suurempaa tarkoitusta, joka ei ole kulttuuria tai kulinarismia vaan kapitalismia.

Uusiseelantilaisen Epic-panimon Armageddon IPA on tavallaan tätä samaa hieman pienemmällä mittapuulla. Se ei ehkä pelkää ärsyttää massoja, mutta sen yksityiskohdat ovat yhtä tarkkaan harkitut.

Vaahto on juuri sopiva, se nousee muttei peitä. Tuoksu on tuoreen hedelmäinen. Maku hyvä, ei niin hedelmäinen kuin tuoksu vaan enemmän havumetsäkatkeroa. Jälkimaku ehkä vähän vaatimaton. Erittäin hyvä IPA kuitenkin!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>