Flying Dog Snake Dog IPA

Perusnättiä olutta: punertavaa, melko ohutvaahtoista. Tuoksu aika mitäänsanomaton ja mieto.

Hörpätessä humalointi täräyttää, mutta villatumppu kädessä: Maku on aika täyteläinen ja – voisiko sanoa – paksu. Kääntyy loppua kohti koko ajan enemmän sitrukseen ja jälkimaun katkeruus on vähän kuin sitruunan kuorta purisi.

IPA minun makuuni: Tasapainoinen: Humalointi ei hallitse täysin ja alkoholista nostaa mukavan lämmittävän selkänojan.

Ylimääräiset pisteet Flying Dogin vinksahtaneesta etikettitaiteesta. Tämän kaadoin purkista, jonka käärmekoiramaalaus peitti kokonaan. Tyylikästä.

Alkostakin Flying Dogia sai vielä tovi sitten, mutta ei ilmeisesti enää. Mutta saahan sieltä Budweiseria…

3 comments

 1. Jani Heikkinen

  Tuli mieleeni, että tähän blogiin saisi extratwistiä tai vaikeustasoa, jos joisitte jokaisella olutmerkillä tajut kankaalle. Loppuvaiheen tunnelmat etenkin kinnostaisivat, minkätyyppinen on mielentila viimeisinä hetkinä ennenkuin filmi katkeaa, ja onko merkillä tähän vaikutusta. Samoin dagenefter- fiilistely merkkikohtaisesti olisi hyvä lisä ja antaisi hieman inhimillisyyttä ja syvyyttä analyyseihinne.

  • Sammeli

   Epäilemättä näin. Mutta suurimmalla osalla näistä arvostelluista konttauskuntoon pääseminen tulisi kovin kalliiksi… Ja tässä iässä kunto kestäisi tehdä sen niin harvoin, että päivitystahti jäisi kovin vaatimattomaksi.

   • Jani Heikkinen

    Näinhän se varmaan… kehittelin ajatusta eteenpäin… ehkä sellainen ”alan” miestin oma blogi voisi olla kova, mainitsemallani teemalla mutta aineina käytettäisiin sitten kossu/jallu/yms osasto. Samoilla kriteereillä… pitääpä katsoa, jos vielä alkoholin käyttöön palaan, tuossapa itselleni hyvä idea!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>