To Øl Fuck Art This Is Architecture

Kumpi on Yhdysvalloissa pahempi juttu olutpullon etiketissä, sana ”fuck” vai kuva hampurilaisesta? No niin, minäkin arvasin aluksi väärin. Hampurilainen esti nimittäin To Ølin Fuck Art Let’s Dance -oluen pääsyn rapakon taakse sillä perusteella, että amerikkalainen kuluttaja saattaa luulla, että pullossa on hampurilaista. No, tuskin pettymys olisi ollut valtava, kun huulille olisi valunut nesteytetyn Quarter Pounderin sijaan belgityylistä trippeliä.

Samaan F-sarjaan kuuluu myös Fuck Art This Is Architecture, joka on tyyliltään belgian ale eikä sen etiketissä ole mitään fallisia pilvenpiirtäjiä epäilyttävämpää.

Väri on punertava ja tuoksu intensiivisen hedelmäinen, joten odotukset makua kohtaan ovat korkealla. Ja kyllä! Maku on aivan mielettömän hieno kokemus. Tämä ei todella ole mitään puolihuolimattomasti sutaistua taidetta vaan arkkitehdin pöydältä kumpuavaa millintarkkaa luovuutta.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>