Lidl Grillimaisteri Gourmet Lager

Ihka ensimmäinen olutarvioni blogissa oli Grillimaisterin kolmonen. Näin suurinpiirteinvuosipäivän kunniaksi kipataankin lasiin Gourmet-versio, joka lupaa täysmallasta, saazia ja hersbrückeria. Saapa nähdä, mihin se riittää.

Ihan sievää, punertavaa – müncheneria vai mitä tämä nyt on – olutta, jonka vaahto on mitätön ja häipyy kuin ei olisi ollutkaan. Tuoksukin aika olematon.

No mutta, tässähän on ihan makua! Ei mitenkään kovasti, mutta kuitenkin jotain. Makeahko, maltainen lähtö, kuplivaa hapokkuutta, hiukka jopa ääh marjaisuuttakin ehkä. Humalointi kuivaa loppua. Aika jees, tosin lyhyt ja vähän vetinen. Jälkimaussa taas pientä sitruksista viinimarjaisuutta, melko lailla mukavasti itse asiassa.

Olisiko taas muuten Laitilan tekemää? Aivan kuin inanen talonmakua kävisi kitalaessa pyörähtämässä. Ja loppua kohti tunne vahvistuu.

Gourmet pääsi yllättämään positiivisesti. Ihan kelpoa, vaikkei ihmeellistä. Vähän makuasia, että onko yli kaksi euroa hinta-laatusuhteena enää ihmeellinen, etenkään Lidlin hintatasossa. Mutta sanoisin, että kannattaa kokeilla.

5 comments

  1. Andy

    Laitilassa pullotettua Lapin Kulta Arctic Malt Darkia? Humalat ja ABV täsmäävät. Laitila on kuulemma aiemminkin pullottanut Lapparia.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>