Little Valley Ginger Pale Ale

Inkivääriä pidetään toimivana rohtona matkapahoinvoinnin hoidossa. Vaikka oma mahdollinen pahoinvointini liittyy ruotsinlaivoilla johonkin aivan muuhun kuin laivan keinumiseen, valitsin tämän oluen Silja Symphonyn peräosassa sijaitsevasta Old Port Pubista. Eihän vara venettä, tai laivaa, kaada!

Inkivääriä tässä oluessa todella on. Se on yllättävän luonnollisen makuista ja erittäin hallitsevaa. Taustalta ei löydy mainittavasti oluen ystävään vetoavia piirteitä, mutta jos pitää inkivääristä enemmän kuin oluesta, kannattaa tätä ehkä kokeilla. Muistaakseni löytyy aika monesta suomalaisesta ruokakaupasta. Itsekin pidän inkivääristä, mutta en kuitenkaan yhtä paljon kuin oluesta.

Jonkun itämaisen ruuan kanssa tämä voisi toimia paremmin kuin tuuliselta kannelta aurinkoista Suomenlinnaa katsellessa. Todennäköisesti ei kuitenkaan toimisi edes silloin.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>