Malmgård Jouluolut

Malmgårdin panimo jää helposti paitsioon. Sen tuotevalikoima on niin sovinnainen ja laajalle levinnyt, ettei sen oluiden näkeminen hyllyssä juurikaan sykähdytä. Toisaalta se on kuitenkin laadukas pienpanimo, jonka tuotteet eroavat valtavasti normaalien markettioluiden massasta.

Jouluolut on spelttiä sisältävä tumma olut, joka ei edes yritä hätkähdyttää millään asialla vaan on ainoastaan hyvä omassa vaatimattomassa taidokkuudessaan. Maltaat saavat syvyyttä speltistä ja humala tuo makupalettiin juuri sopivasti kulmaa. Olut ei ole liian makea, äitelästä tai imelästä puhumattakaan, ja sen matala alkoholiprosentti tekee siitä hyvän ja raikkaan ruokajuoman raskaimpien jouluherkkujen rinnalle.

Todella miellyttävä perusolut, joka ei kikkaile joskaan ei myöskään kumartele.

2 comments

  1. Sammeli

    Hyvinkin herkkä ja hillitty, minun suuhuni liiankin. Jäi siis mielestäni vaisuksi ja vetiseksikin. Kenties toimisi paremmin suosituslämpötilaa (6-8 astetta) ylempänä?

  2. Pingback: Jouluolutta maitokaupasta | Kaunis humala

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>