Rekolan panimo Kesäkolli

Kesä meni eikä ainakaan tätä kesäolutta jää kaipaamaan. Rekolan Kesäkollin tuoksussa on makeaa inkivääriä ja jotain leivosmaista, varmaankin hiivaa. Inkivääri ei ole maussa niin selvästi esillä kuin esimerkiksi Little Valleyn Ginger Alessa vaan huomattavasti kohtuullisemmin.

Tasapainosta on vaikea kuitenkaan puhua, kun tuntuu, ettei tässä oluessa ole valtavasti muuta makua kuin hento inkivääri. Vähäsokerinen sima voisi maistua tältä, jos sitä maustaisi inkiväärillä. Aika litkua on!

2 comments

  1. Malty-Jari

    Harmi, ettet tykännyt meidän kesäjuomasta, mutta kuten aina painotan niin kyse on makuasioista. Kesäkolli on kuitenkin jokaikisillä olutfestareilla ollut meidän eniten myydyin tuote. Vaikka tänä kesänä oli uutuuksiakin tarjolla, niin tämä vaan uppoaa ihmisille. Todella moni hakee kollia lisääkin.
    Onneksi Suomi on jo pullollaan vaikka millaisia pienpanimo-oluita, joten kaikille alkaa löytymään mieleisiä. Oikein mukavaa ja maukasta syksyä toivotellen! 🙂

  2. Sammeli

    Makuasioitapa hyvinkin. Jokainen suomalainen pienpanimo-olut on kotiinpäin. Niitä maistellaan sitä mukaa kuin lasiin saadaan. Rekolaakin vielä epäilemättä lisää.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>