Ruokapuoti Lumo Testowit

Pitäähän se tarjoukseen tarttua, kun varta vasten meitä varten (tai ainakin melkein) tuodaan olutta Raumalta pääkaupunkiseudulle. Reittausblogin ja Ruokapuoti Lumon yhteinen, Pyynikin panimolla syntynyt lapsi on tyyliltään humaloimaton wit. Poikkeuksellisesti tarjoamme tästä erikoisuudesta molempien mielipiteet.

Sammeli:

Oikein heleännätti, oranssinkeltainen ja samea. Kaataessa poreilee limsamaisesti, vaahto häviää suurin piirtein heti. Tuoksu on… jännä: Yrttinen ja raikas, hallitsevana jokin jota en osaa määritellä.

Maku yllättää. Todella reippaan sitruksinen, hapan ja raikas. Pitkäkin, pysyy intensiivisenä kihelmöintinä. Olisiko appelsiininkuori tässä kumminkin sitten hallitseva? Pakuriteetä olen joskus pari kuppia kumonnut, mutta siihen muistaakseni kuulunutta karvautta en erota. Vai pelaisiko tee tässä sitten jotenkin happamuutta ja sitrusta vahvistavasti?

Kaikkinensa virkistävä, raikas ja tiukka. Jotain samaa tässä on kuin raa’an sitruunan pureskelussa… Maistellessa muutkin mausteet alkavat nousta esiin, mutten niitä osaa sen kummemmin toisistaan erottaa.

Tykkäsin.

Lasse:

Tykkäsin minäkin. Todella kiva, gueuzemainen hapanolut, joka on aromivalikoimaltaan todella monipuolinen, leipämäisestä tuoksusta raikkaan hedelmäiseen makuun. Tällaista saa Suomessa aivan liian harvoin. Ehdottomasti laajempaan jakeluun ja tuotantoon!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>