Sierra Nevada Beer Camp IPA

Partioleirit tai rippileirit eivät koskaan olleet minun juttuni. Armeijassa leirit olivat, ainakin jälkikäteen ajatellen, parhaita juttuja, mutta eivät ehkä kuitenkaan mitään nautintoja. Mutta olutleiri, se voisi ehkä olla minun juttuni.

Sierra Nevadan leiriolut on kauniin vaahdon punertavan oluen ylle nostattava IPA, joka tuoksuu havuille ja sitrushedelmille. Maku on kuiva ja katkera, kuten asiaan kuuluu. Ei siis mitään pehmeää hedelmäisyyttä vaan jopa melko tylyä humalointia yrtti-mäntyakselilla.

Tavallaan tästä tylyydestä tulee mieleen joku oikein rapsakka saksalainen pilsneri. Mutta kyseessä on siis todella hyvä ja luonteikas olut, jonka mäntyinen humaluus jää kurkkuun kuin pihka sormiin.

2 comments

  1. Mikko

    Olen ajatellut, että tämän hienon blogin pitäjä(t) on varmasti ihan normaali ihminen. Armeijan leireihin liittyvän kommentin jälkeen en ajattele. Ei kovin montaa epämiellyttävämpää kokemusta tule mieleen.

    • Lasse Leipola

      Tämä oli armeijakommenteineen kaikkineen minun juttuni, joten parempi tosiaan olla sotkematta Sammelia tähän, vaikkei sekään ihan normaali taida olla? Ehkä mulla oli tuuria paikkojen suhteen, mutta ei mulle jäänyt mitään suurempia traumoja armeijasta, vaikken minään intoilijana itseäni olekaan koskaan pitänyt. Ja mielummin sitä viettää aikaansa luonnossa kuin jollain tunkkaisella kasarmilla.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>