Sinebrychoff & Brooklyn Brewery Two Tree Porter

Mustaa, mustaa. Ruskeahkoa, paksua, herkullisen näköistä vaahtoa. Putoaa hiljalleen ohueksi kerrokseksi. Tuoksu lämpimän maltainen ja hiukka kahvinen, jotain määrittelemätöntä makeutta.

Hyvältä vaikuttaa. Mutta vaikuttaa myös ihan Koffin Portterilta. Kaipa Brooklyn potkii maussa?

Kuiva lähtö, odotettua ohuempi suussa, muttei paha ollenkaan. Happoja löytyy ja lopussa niin kahvisena, että loppu- ja jälkimaku on melkein kuin kunnon espressossa. Pientä makeutta loppupuolella, jää hieman asustelemaan suuhun. Paremminkin silti kuiva ja hapokas. Mielestäni enemmän kuin tavan Koffin portteri. Siinäkö ero sitten lienee?

Reittausblogin rinnakkaistestissä tulos oli kuitenkin se, että tämän pitäisi olla se pehmeämpi kaveri. Pitäisi maistaa rinnakkain, että osaisi sanoa.

Ehkä olennaisinta kuitenkin sen, että tämä on hyvää tummaa tavaraa, jonka maistamisen kynnys on selkeästi alle kolmen euron hinnan vuoksi hyvinkin matala. Siitä vain testaamaan, että maistuuko vaahterasiirappi vai kuusenkerkkä enemmän (minusta jälkimmäinen).

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>