To Øl First Frontier

Aijai, nyt kyllä jäi tämä rajaseutuolut vahingossa kaappiin pariksi turhaksi kypsymiskuukaudeksi Tallinnasta noudon jälkeen. En tiedä liekö tehnyt hyvää tälle IPAlle. Päiväystä kyllä riittää vielä vuosi.

Vaahtoa tulee holtittomasti ja se myös pysyy pitkään. Oranssia, perin sameaa, jopa niin että heleys hiukka kärsii. Mutta ihan nättiä. Tukkoiseenkin nenään humala tuoksahtaa sitruksisen imakasti.

Voimakas ja tasainen humalantuntu, joka ei ihan heti suusta häivy. Melko jämäkkää, jopa tuhtia. Jättää hiukka makeaa sitrusta jälkimauksi, kuitenkin mukavan kuivana. Aivan lopuksi humala kuivattaa suun. Kyllä se sitrus kuplii aika lailla kättelyssä jossain humalan ylärekisterissä, hillitysti. Maun jälkipuolella alkoholin lämpöä.

Minun makuuni menee mainiosti. Ei ehkä kaikkein raikkainta IPAa, mutta jämerän suoraviivaista ja tasapainoista. Nautinnollista.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>