Irlanti-viikko: Trouble Brewing Lazy Sunday Saison

Antoisan Irlanti-viikon lopettaa osuvasti nimetty Lazy Sunday Saison, jonka on valmistanut jo aiemmin Whistle Blower IPA:llaan teemaviikkoon osallistunut Trouble Brewing.

Vaahto on kaunis, mutta itse olut melko ruma: ruskea ja sameahko versio oranssista. Tuoksu on hiivainen. Maku on todella hyvä: ruis tuo melko raikkaaseen juomaan herkullisia tummempia sävyjä, joskin saisoneille tyypillinen hedelmäisyys ja mausteisuus jää melko vaatimattomaksi. Myöskään tuoksun hiiva-aromeista ei ole maussa tietoakaan.

Alkoholia on melko paljon (6,1 prosenttia) suhteessa siihen, että kyseessä on melko helppo ja huoleton päiväkalja, mutta ehkä pieni hutikka sopii juuri laiskaan sunnuntaihin.

Yhteenveto

  1. Blacks Kinsale Craft Brewery Black IPA
  2. Trouble Brewing Whistle Blower IPA
  3. Eight Degrees Hurricane IPA
  4. Galway Bay Buried At Sea Milk Stout
  5. Porterhouse Joe Elliott’s Louder
  6. Trouble Brewing Lazy Sunday Saison
  7. Clearsky Fulcrum

Tuo listaus ehkä vähän liioittelee eroja, sillä oikeastaan neljä parasta olivat hyvin tasaväkisiä ja ero niistä loppuihin on oikeastaan aika pieni. Mutta neljä parasta olivat sellaisia, joita itse ostaisin säännöllisesti, jos se olisi mahdollista. Kaiken kaikkiaan kuitenkin erittäin laadukas ja monipuolinen kattaus. Mitään kovin kattavaa johtopäätöstä tästä otannasta ei ehkä kannata tehdä, mutta se nyt ainakin oli selvää, että jenkkivaikutteet ovat vahvoja kuten craft beer -skenessä muuallakin maailmassa.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>