Vakka-Suomen Panimo Sibelius

Jean Sibeliuksen syntymästä tulee joulukuussa kuluneeksi 150 vuotta ja mikäpä sopisi ryypp… säveltäjämiehen juhlatuotteeksi paremmin kuin olut?

Vakka-Suomen panimolla ei ole lähdetty säveltämään* mitään poikkeuksellista mestariteosta vaan tyydytty perussuoritukseen, joka varmasti sopii suuhun kuin suuhun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olut olisi tylsä vaan suussa se on jopa hyvä: huolettomaan kepeyteen tuodaan vähän syvyyttä katajalla.

Tämä aromikkuus kiitää kuitenkin nopeasti ohi ja saa, miehen maineeseen sopivalla tavalla, hamuamaan uutta suullista heti edellisen kuivuttua. Jälkimaun olematon vetisyys pilaa lupaavasti alkaneen oluen: hitusen tuhdimpi, pilsmäinen humalointi olisi sopinut tähän varovaisuutta paremmin.

Vaikkei etiketin tyyli ole ihan oman makuni mukainen, täytyy antaa tunnustusta siitä, että siihen on panostettu karikatyyrillä, runonpätkällä ja minihistoriikilla. Ja kaikki tämä ilman, että etiketti näyttäisi mitenkään ahtaalta!

* anteeksi, oli pakko

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>