Grillimaisteri III

Halusin aloittaa omat varsinaiset olutesittelyni jollain oikein hienolla ja hienostuneella juomalla. Sellaisella, jonka kuvaaminen ja juominen osoittaisi suurta sielun sivistystä ja älyn lentoa.

No, Lidlissä käydessä houkutus nousi kuitenkin vastustamattomaksi ja poimin mukaan siksarin Grillimaisteri III -olutta. Mainostihan se olevansa vahvasti humaloitua ja kevytheviesteettinen purkki vetosi myös. Kuten Grillimaisteri-brändikin, on nimittäin hyvää grillausmaustetta ja sinappia!

Eipä ollut hyvää olutta. Alussa saattaa humala vähän muuta tavallista keskikuraa enemmän puraista, mutta kovin vähän. Maku on sekava, vähän metallinen ja vetinen. Todella keskinkertaista keskiolutta. Ensi kesänäkin taidan grillauksen ohessa nauttia mieluummin Spendrupsin Pistonheadia tai Keisarin 66:tta, joissa on kuitenkin yritystä humalapuolella. Eikä Pistonhead taida olla edes Grillimaisteria kalliimpaa.

Grillimaisterin takana on Laitilan Wirvoitusjuomatehdas.

2 comments

  1. W

    Pistonheadia vaan ei oikein enää löydy kaupoista. Harmi sinällään, ei jää kuin Keisari 66 vaihtoehdoksi.

  2. Lasse

    Totta. Varsinkaan 0,33 litran tölkkiä ei näe enää missään. Jos jossain Pistonheadia on, se on 0,5 litran tölkissä ja sen litrahinta on jostain syystä yli kaksinkertainen.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>