Lervig Brewers Reserve La Winter Ale

Kohtahan se on pikkujouluaika? Avataanpa siis Alkon ensimmäinen lasinen paketti.

Ruskeanoranssi, rusinakiisselin värinen (Huom, kaadoin ainakin hieman hiivaa mukaan lasiin). Vaahto ei mikään paksu, häipyy äkkiä. Tuoksussa on rusinaa, mutta myös liköörimäistä viinaisuutta. Jaa jaa. Liekö tämä nyt kova vai pehmeä paketti?

Mutta kuulkaa, on hyvää! Sen verran voi ensi siemaisun perusteella sanoa. Aika tasainen ja tukeva, loppuun lämpenevä, alkoholiin hiukka maiskahtava, muttei pahasti. Pientä poltettakin. Erottaisikohan tästä jotain:

On kyllä tasainen suoritus. Pehmeä, humalointi ei jytää lujaa. Hieman makea ja vähän sitä rusinaakin, se tulee maun loppupuolella esiin paremmin, muttei mitenkään vahvasti silloinkaan. Samalla tulee se tuoksun viinaisuus, mutta onneksi aika hillittynä.

Jännä. Tuhti, mutta jotenkin rapea. Tosi mukavasti ja pitkään lämmittää lopussa. Jotenkin tätä kyllä tekee mieli kippailla aika nopeaan tahtiin.

Hyvä lähtö Alkon valikoimaan tutustumiselle!

One comment

  1. Pingback: Jouluoluiden kunniataulu – Katso myös järkyttävä video! | Kaunis humala

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>