Lervig Galaxy IPA

Yksi Tampereen olutskenen helmiä on pohjoismaisia oluita tarjoileva gastropub Nordic. Tai ehkä on parempi myöntää heti, etten ole tehnyt mitään kattavaa vertailua, mutta jos tämä ei mahdu kärkikastiin, niin pitänee harkita muuttamista Pirkanmaalle.

Kiinnostavasta valikoimasta valikoitui lasiini norjalaisen Lervigin Galaxy IPA. Lervigin tuotteita on alkanut näkyä myös maitokauppojen hyllyillä, mutta satunnaisten kokeilujen perusteella nuo luckyjackit sun muut eivät jostain syystä ole vakuuttaneet. Ehkä on annettava niille uusi mahdollisuus, sillä Galaxy IPA osoittautui ihan kelvolliseksi olueksi.

Oluessa pitäisi olla ohran lisäksi vehnää sekä katkeroita sadan IBU:n edestä. Kumpaakaan näistä en olisi kyllä pelkän maun perusteella arvannut, mikä kertoo siitä, että panijalla on ollut malttia tasapainoiseen lopputulokseen, joka on hedelmäinen ja täyteläinen. Hyvä IPA! Hyvä Lervig!

One comment

  1. Andy

    Nordic, Konttori, Tuulensuu, Plevna, Kahdet kasvot, O’Hara’s, 101 Beers, onhan noita 🙂 Tätä olutta sai muuten myös Arkadian Alkosta hetki sitten. Maistui tosin mielestäni paremmalta keväämmällä Konttorin hanasta. Liekö sitten samasta keittoerästä, jolloin tuoreudesta tuli paremmuus.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>