SNAB Pale Ale

I got the Power!

Ei kun hetkinen, tämä olikin SNAB eikä Snap. Eli siis Saksan sijaan matkataan Hollantiin. SNAB on näpsäkkä lyhenne organisaatiolle, jonka nimi on vähemmän käyttökelpoinen Stichting Noordhollandse Alternatieve Bierbrouwers.

SNAB perustettiin heti Snapin kultaisten vuosien jälkeen 1990-luvun alussa. Sen tavoitteena on edistää vaihtoehtoisen oluen asiaa Hollannissa. Wikipedian mukaan sillä ei ole käytössään kuin pieni testipanimo, jossa suunnitellut tuotteet varmistetaan markkinoille belgialaisen De Proefbrouwerij:n laitteilla.

SNAB Pale Ale on yllättävän tummaa ja hollantilaiseksi varsin maltillisesti vaahtoavaa. Oluen värisävy on punertavan mahonkinen. Tuoksu on makeahko ja maku jännittävä. Se ei ole pale ale -tyyliin raikas vaan siinä on rusinaista tummuutta. Alkoholi puskee vähän läpi, mutta ei tämä Snapia huonompi ole, mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>